Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Lastekapasitet (kg)
Energiklasse
Spin-hastighet (o/min.)
Antistain
Første for fjerning av flekker. Ny anti-flekk teknologi fjerner selv de vanskeligste hver dag flekker. Ved å trykke på en knapp den klarer på en smart måte vann, risting og temperatur for å sikre at den vanskeligste av flekker er løftet, samtidig som det alltid beskytter tekstiler. EN første, 40 °C fase fjerner enzymatiske flekker, og den neste fasen holder vann temperatur ved et konstant kontrollert 43°C. Dette er den spesielle Anti flekken behandling fase, som fjerner 20 av de vanskeligste misfarging.
Ecotech
Den Ecotech-symbolet identifiserer apparater som oppfyller de høyeste standardene for energieffektivitet. Ecotech-skive-tørkere er en garanti for høy standarder for effektivitet, lavere forbruk nivåer og utmerket ytelse.
Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care er den maksimale sertifisering utstedt av Woolmark Company til det helt som oppnår så høy standard på kvalitet at vaskemaskiner kan vaske klær lager "håndvask bare" navn. Et resultat oppnås takket være en unik og patentert vaske stystem som ikke gni fibre og dermed opprettholder sin mykhet selv etter mer enn 20 vaskesykluser.
Lett strykejern alternativet
Den enkle strykejern alternativet gjør stryke en langt mindre krevende prosess: fibrene i klær gjenvinne sin mykhet og skrukker ligge flatt for å gjøre strykingen enklere.
Silke og teppe program
Den silke og gardiner syklus gjør det mulig å maskin-vask selv de mest skjøre gjenstander, for eksempel silke, viscose og til og med undertøy, i total trygghet, det er ingen risiko for knekker stoffet. Sakte trommel bevegelse og mer vann redusere gnisser mot av fibre til et minimum, og sikre upåklagelig resultater. Og spesielle hensyn er i siste fase av vasking, med en ekstra skyll for å sikre fjerning av ethvert spor av rengjøringsmiddel.

Compare Models

VASKEMASKIN TØRKETROMMEL  -  0

15 30 90
Loading data...