Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Typen
Lastekapasitet (kg)
Energiklasse
Energiklasse
Den nye Hotpoint vaskemaskin garantere maksimal ytelse og struping med minst økonomiske og miljømessige påvirkning. Deres energi ytelse nivåer er på maksimalt nivå i forhold til vasking effektivitet og i visse modeller spin effektivitet i tillegg.
Spin-hastighet (o/min.)
Kontrollpanel

Direkte innsprøyting
Takket være blanding teknologi for direkte injeksjon, siden den første minutter vaskemiddel er forvandlet til en vaske mousse med en rengjøring 60% høyere enn i en tradisjonell WM. Som et resultat, kan du redusere vaske temperatur og få på kun 20 °ytelsen til 40 °slik at du kan vaske hvitt og farget sammen.Lav temperatur betyr mer omsorg for farger.
Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care er den maksimale sertifisering utstedt av Woolmark Company til det helt som oppnår så høy standard på kvalitet at vaskemaskiner kan vaske klær lager "håndvask bare" navn. Et resultat oppnås takket være en unik og patentert vaske stystem som ikke gni fibre og dermed opprettholder sin mykhet selv etter mer enn 20 vaskesykluser.
Anti allergi
Den Anti-Allergy programmet vasker i dybden uten stress til tekstiler og fjerner det meste av allergener som irriterer huden. Smuss og allergener er fjernet i to separate trinn. Den varme opp pf det vann på begynnelsen av syklusen og den påfølgende vedlikehold av temperatur på 60° C.
Antistain
Første for fjerning av flekker. Ny anti-flekk teknologi fjerner selv de vanskeligste hver dag flekker. Ved å trykke på en knapp den klarer på en smart måte vann, risting og temperatur for å sikre at den vanskeligste av flekker er løftet, samtidig som det alltid beskytter tekstiler. EN første, 40 °C fase fjerner enzymatiske flekker, og den neste fasen holder vann temperatur ved et konstant kontrollert 43°C. Dette er den spesielle Anti flekken behandling fase, som fjerner 20 av de vanskeligste misfarging.
Ecotech
Den Ecotech-symbolet identifiserer apparater som oppfyller de høyeste standardene for energieffektivitet. Ecotech-vaskemaskin er en garanti for høy standarder for effektivitet, lavere forbruk nivåer og utmerket ytelse.
Aqualtis
Aqualtis vaskemaskiner er perfekt fra alle synspunkt: utformet for å tilby noe spesielt, de tar seg av klær, beskytte dem og cosset dem, samtidig som det alltid noe som garanterer maksimal energi effektivitet og minimal miljøpåvirkning. Aqualtis har et stort utvalg av vaskemaskiner med løsninger for å dekke alle mulige last eller plassbehov. Også tilgjengelig i den slanke modellen, med 47 cm dybde, de passer perfekt i små rom også.
Eco sykluser
Med Eco Sykluser (Eco bomull, miljøvennlig syntetisk, Øko Rask 30 ') er det mulig å oppnå perfekt rent klesvask ved lave temperaturer. Eco sykluser er frukten av otpimization av trommel bevegelse og den resulterende oppgradering av vasking kvalitet og gir over 50 % energibesparelser.

Compare Models

VASKEMASKINER  -  0

15 30 90
Loading data...