Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Tørking kapasitet (kg)
Energiklasse
Kontrollpanel
Aqualtis
Aqualtis tørkere er perfekt fra alle synspunkt: utformet for å tilby noe spesielt, de tar seg av klær, beskytte dem og cosset dem, samtidig som det alltid noe som garanterer maksimal energi effektivitet og minimal miljøpåvirkning. Aqualtis tørkere tilbyr løsninger for å dekke alle mulige klesvask krav.
Jeans Program
En syklus spesielt utformet for de mest dyrebare plagget av alle, jeans: den vasker på 35° C og tørker med en spesiell oppvarming og steinras syklus for å beskytte farger og ta vare på strekk og formen på alle de denimbaserte klær, og sikrer perfekt vasking og tørking resultater.
Anti allergi
Fjern store allergener til å beskytte sensitiv hud. Tildelt allergien UK godkjenningsmerke, denne syklusen bruker en patentert høy temperatur kontroll system som gjenspeiler den effektive reduksjon og eliminering av allergener fra de våte klærne tørket med den spesielle Anti allergi Syklus for å beskytte de med sensitiv hud. Live husstøvmidd, sopp og bakterier (kondensator standard tørketromler), live husstøv midd (varme pumpe tørketromler).
Smart tørr Program Manager
Opp til 7 automatisk tørking nivåer og 85 forskjellige program kombinasjoner sikrer maksimal beskyttelse for alle klærne dine med den perfekte tørkesyklusen.
Iron Zone
A new Dryer with Iron Zone makes your life better by making ironing easier than ever. A set of new specific program and options gives the ability to iron in a very light way reducing creases and allowing you to complete your laundry with ease
Skrukker Care alternativet
Bidra til å unngå skrukker som danner i klesvask ved å velge skrukker Care, som vil periodisk roter lasten med ingen varme, spesielt nyttig hvis du ikke er tilgjengelig for å avlaste maskinen ved slutten av syklus
Oppdater programmet
En 20 minutters kjølig behandling program som fungerer på tørre klær til luft, og oppdater dem - et alternativ til vask elementer du har bare slitt når eller som har blitt pakket ut fra oppbevaring.
Kosebamser syklus
En delikat tørkesyklusen utformes for å tørr Kosebamser og i stand til å fjerne støv enklere. Lave temperaturer og en myk mekanisk handling bidrar til å opprettholde den opprinnelige utseende og skopuss for pels og kosedyr med tekstiler

Compare Models

TØRKETROMLER  -  0

15 30 90
Loading data...