Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Berøringskontroll
Hotpoint's nye ovner svare på kontrollene i et øyeblikk takket være det spesielle Touch-systemet. Til dialog og samhandle med ovnen er enkelt: bare trykk på noen få men vakkert klare ikoner og følg en intuitiv sekvens for å oppnå perfekt og enkel matlaging av enhver oppskrift.
Teleskopiske veiledninger
Teleskopiske føringer (enkel å ta ut og kan vaskes i oppvaskmaskin) gjør matlagingen enkel å administrere. Den nye dryppende stekepanner hold nede to ganger så mye som ovnen pan, og dermed få mest mulig ut av ovnen er kapasitet.
Kjøtt Program
Hver type av kjøtt kan være gitt sin ideelle matlaging med kjøtt program, som har tre ulike faser: bruning, intern matlaging og tenderizing. I den siste fasen, spesielt, et kombinert varme og ventilasjon stoppe kjøtt blir for tørr. Det er også mulig å velge det nivået av matlaging (godt gjort, medium, sjeldne) i henhold til smak.

The innovative ventilation circulates heat in all directions, top, down, right to left, spreading it uniformly over every point in the internal cavity. Electronic control limits termperature fluctuations to a minimum, thus enabling High Definition cooking in any position, on any level in the oven

Compare Models

OVN  -  0

15 30 90
Loading data...