Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

Choose Features

Typen
Farge
Hvit
Rustfritt stål
Kjøleskap kapasitet (lt)
Energiklasse
Energiklasse
Effektivitet er nøkkelen som er hvorfor Hotpoint har utformet hele kjøleskap område for å være enten A+ eller A energi alvorlighetsgraden for å sikre at din aplliance er effektiv som mulig, Hjelp banken din balanse og miljøet.
Kontrollpanel
4 skuffer
4Dører er det første 4-dør kjøleskap og har en sterkt nyskapende og originale design. Avrundede former, elegant lang rustfritt stål håndtak, med metall farger, diskret asymmetrisk: ingenting var venstre til sjanse i opprettelsen av et kjøleskap som er unikt på markedet og en kraftig tilstedeværelse i alle kjøkken.
High Definition
High Definition Kjøling: ikke bare mat bevaring, men ideell atmosfære til å vare for mat friskhet og naturlig kvalitet. Aktiv oksygen teknologien bevarer første dag mat friskhet opp til 9 dager, for å hindre bakterier som danner opp til 90 % og lukt opp til 70 %. Takket være Air Tech Evolution for Free-Standing modeller og Air-teknologi for innebygd som overordnet nivå av bevaring forestillinger er garantert. Og Hygiene forhånd sikrer den sikreste miljø for mat. HD: enestående mat forsiktig!
Aktiv oksygen
Aktiv oksygen er det mest nyskapende teknologi som naturlig bevarer første dag hvor fersk mat. Denne teknologien, takket være en enhet som utgivelser aktiv oksygen molekyler, forhindrer dannelse av bakterier (opp til 90%) og lukt kontaminering (opp til 70 %).
Ecotech
Den Ecotech-symbolet identifiserer apparater som oppfyller de høyeste standardene for energieffektivitet. Ecotech-kjøleskap er en garanti for høy standarder for effektivitet, lavere forbruk nivåer og utmerket ytelse.
Variabel temperatur sone
Takket være den temperatur Variabel sone, fryseren kan være satt til en temperatur mellom 0 °C og - 26 °C for å lage ideen bevaring betingelser for den typen mat i spørsmålet.
Feriedag
Med Holiday funksjonen kjøleskapet kan være venstre på under lengre tids fravær eller helligdager og fortsette å spare energi. Mens den fryser fortsetter å fungere normalt, å bevare frossen mat for retur, det tomme kjøleskapet er satt til et standby-temperatur som gjør at døren til holdes lukket (og dermed å holde inne i ren) uten mugg eller dårlig lukt danner
Kald Dusj System
Den nye Kald Dusj System (tilgjengelig i side ved side kjøleskap-fryser modeller) fordeler kald luft jevnt men uten faktisk flyter mot mat, som garanterer optimal bevaring.
Flere temperatur sone
Den nyskapende flere temperatur sone er det ideelle miljøet der for å beskytte og holde maten er original friskhet og smak under frysing og tining, takket være den Hyper Frys og Safe Tine funksjoner. Videre skuffen kan tilpasse seg personlig lagring behov: det kan brukes til å fryse (-18/26 °) eller holder fersk mat som frukt og grønnsaker (+8 ° ).

Compare Models

KJØLESKAP  -  0

15 30 90
Loading data...