Droppe til innhold
Our website uses cookies to improve your experience. By continuing to use our website you agree to our use of cookies.

VÅRE IDEER, HJEMME
Hotpoint har alltid hatt som mål å lage stilfulle og intelligente apparater til hjemmet. Med en historie fyllt av innovasjon, har vi innsikt i kravene for det moderne hjemmet. I tillegg til et moderne design slik at produktet skal se flott ut i ditt kjøkkenet, skal de også gjøre livet enklere ved å levere fremragende resultater.
EFFEKTIVITET. EN NY PRODUKT OPPLEVELSE.
Total care for klærne, den ideelle atmosfæren for maten din Total care for klærne, den ideelle atmosfære for ditt mat de beste måtene å maksimere kreativitet på kjøkkenet. Takket være vår kompetanse og kontinuerlig forskning og utvikling, vi tilbyr intelligent og kvalitet apparater som garanterer utmerkede resultater for å overgå dine forventninger.
INTELLIGENS. PRODUKT INNOVASJON OG ØKO-TENKNING
Vår dype forståelse av mennesker behov gjør oss unike. Dette gjør at vi kan lage innovasjon som endrer måten du samhandler med apparater og gir en overlegen ytelse. Intelligens betyr også nye teknologier rettet mot å redusere forbruket. Våre apparatinovasjoner gjør at du kan spare tid og ikke kaste bort energi.
STIL. FUNKSJONELLT DESIGN OG KVALITET I DETALJER.
Vi designer hver apparatet for å gjøre livet enklere. Vi forbedrer hele tiden måten vi arbeider på gjennom nyskapende teknologi, nyskapende ergonomi og effektive funksjoner. Vår nyeste samling er utformet for fremragende ytelse og design.